新疆成考网为民间交流网站,主要为新疆成考考生提供成考报名时间、入口、条件等成考有关问题的资讯服务,网站信息以新疆招生网官网为准成考Tag标签|网站地图

新疆成考网

新疆成考网

新疆高起专英语题及答案(英语单选模拟)

文章来源: 新疆成考网 发布时间: 2022-02-09 15:37作者: 浏览量: 55
2022年成考报名工作已经展开,对参加2022成考的高起专考生来说,学习试题及答案是好的备考方法之一,你能更快熟练考试大纲,掌握考试方法。

2022年成考报名工作已经展开,对参加2022成考的高起专考生来说,学习试题及答案是好的备考方法之一,你能更快熟练考试大纲,掌握考试方法。

10064HO6-0.jpg

高起专试题及答案—英语单选

高起专英语单选题主要是考查单词理解,这就要求考生不仅要学习2017年高起专试题及答案,也要花时间记记单词。另外,做单选题要切记选择最合适的选项,有时候可能几个答案都是正确的,但最符合题意的只有一个

6.—Yes, I‘ve never seen _______ before.

A. such rough sea B. such a rough sea

C. so rough sea D. that rough sea 

7.—She‘s broken her arm again.

—Again? I ______ she _______ ever broken it before.

A. don‘t know; has B. didn’t know; had

C. didn‘t know; has D. hadn’t know; would

8.—Has the wallet been returned yet?

—No, but we expect ______ any day now.

A. to return it B. it to return C. it to be returned D. it returned

9.—I‘ve been told to pay the rent.

—But it‘s already been paid. It ______ by someone else.

A. must be B. may be

C. must be paid D. must have been paid

10. Montreal is larger than _______ in Canada.

A. any city B. any cities C. any other cities D. any other city

11. Human‘s brains are larger in proportion to their bodies than _______.

A. whales B. a whale C. that of whales D. those of whales

12. Before writing your article, ______, collect your material, and prepare an outline.

A. a topic should be selected B. a topic to be selected

C. your topic should be selected D. select a topic

13.—I usually travel by train.

—Why not ________ by plane for a change?

A. to try going B. trying to go C. to try and go D. try going

14. The boy lay in the street, his eyes _______ and his hands ______.

A. closing; trembling B. closed; trembled

C. closing; trembled D. closed; trembling

15. He _______ here for 20 years by the end of next month.

A. had worked B. has worked C. will have worked D. will work

16. I‘ll do _______ the doctor advised.

A. as B. like C. that D. all what

17.—Did we have to wait for Tom?

—Well, _______ very angry if we hadn‘t waited for him.

A. he‘d have been B. he were C. he had been D. he must be

18. Why do you insist on ________?

A. this to be done B. this done

C. this being done D. this is done

19. We looked everywhere for the ________.

A. missing watch B. missed watch

C. watch being missed D. watch that lost

20. ______, the runners crossed the finish line.

A. Tiring B. Tired C. To be tired D. They are tired

21. _______ by the air, the kite went up into the sky.

A. Pushing B. Pushed C. Having been pushed D. Having pushed

22.—The round bowl over there is a bit small, isn‘t it?

— _______.

A. So are the fish B. So the fish are

C. Neither the fish D. Neither are the fish

23. She couldn‘t take shorthand, _______ slowed down the work of the office.

A. that B. which C. it D. so

24. Was it last Friday ________ you met him?

A. that B. on which C. which D. when

25. _______ might fail in the exam worried him.

A. He B. That he C. What D. It

26.—I‘v got this really painful ear.

—How long _______ you?

A. does it bother B. was it bothering

C. would it bother D. has it been bothering

27.—I started to study, but then a friend called.

—That‘s no excuse ________.

A. for not studying B. not for studying C. not studying D. not to studying

28.—Why was he so hot when he got home?

—He ________.

A. was running B. is running C. has been running D. had been running

29.—There‘s been an earthquake.

—I know. At least a hundred people ________.

A. were to be killed B. are said to have been killed

C. said to have been killed D. are said to kill

30. You may invite _______ wants to go.

A. whomever B. whoever C. which one D. people

答案:

6.B 7.B 8.C 9.D 10.D 11.D 12.D 13.D 14.D 15.C 16.A 17.A 18.C 19.A 20.B 21.B 22.A 23.B 24.A 25.B 26.D 27.A 28.D 29.B 30.B

更多新疆成考高起本复习资料请点击>>新疆成考网高起本英语


相关文章推荐: 成考英语
立即提交

文章评论(已有条评论)

2022年成考考试时间(预计)

高起点 10月29日 10月30日
语文 外语
数学(文) 史地(文)
数学(理) 理化(理)
专升本 10月29日 10月30日
政治 专业课
外语 详细>>

新疆成考交流群

新疆成考交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。

网上预报名